Creant Somriures
 
INVISALIGN

►INVISALIGN: ORTODÒNCIA INVISIBLE

LA MANERA 
PRÀCTICAMENT INVISIBLE 
D'ALINEAR LES TEVES DENTS.

Invisalign és un aparell d'ortodòncia que consisteix en una sèrie d'alineadors transparents, que et pots posar i treure per menjar, fabricats a mida i creats a partir d'un tractament virtual per moure les dents cap a la posició desitjada. Cada alineador és lleugerament diferent dels altres, perquè les dents es vagin movent a poc a poc fins arribar a la posició final dissenyada per l'ortodoncista. Amb Invisalign es poden col·locar les teves dents rectes i aconseguir un somriure bonic i sa sense que ningú ho noti.

En funció de la prescripció i pla de tractament minuciosament dissenyats per la Dra. Lourdes Pujadas Cid per a cada cas concret, Invisalign realitza un tractament virtual 3D (gràcies al programari *ClinCheck®) on es mostren els moviments que seguiran les teves dents durant tot el tractament. Això et permet veure, abans de començar, l'aspecte que tindran les dents i el teu somriure quan aquest finalitzi.

Llavors, si ho desitges, comença el tractament i Invisalign fabricará uns alineadors transparents i personalitzats per moure les dents gradualment fins a la posició final.