Clínica Dental Pujadas

EL BLOG DE CLÍNICA PUJADAS

En el nostre Blog trobaràs articles de la màxima actualitat en el món de la odontologia y la medicina estètica, consells, etc així com d’articles de màxim interès públic. ¡Estigues informat!

Tens fobia dental?

FÒBIA DENTAL (ODONTOFÒBIA, FÒBIA AL DENTISTA O ANSIETAT DENTAL)

Alguns pacients tenen tanta por al dentista que decideixen no anar-hi mai, fins i tot quan els és imprescindible, malgrat saber per persones de la seva confiança que l’odontologia moderna no provoca dolor. Però aquesta por agreuja el seu cas, genera més incomoditat en la vida diària i encareix la solució que en algun moment o altre hauran d’afrontar.

Hi ha diferents camins per reduir la por al dentista:

La distracció estressant. Podem distreure les nostres ments concentrant-nos intensament en una circumstància agradable, com una caminada pel bosc o per la platja, o en una posta de sol.

Una altra eina de distracció són els auriculars per aïllar-te amb la teva música preferida.

La Sedació Conscient és una excel·lent eina per aconseguir que la visita al dentista es converteixi en una experiència còmoda i relaxada. Permet al pacient relaxar-se, però sense adormir-se, de manera que el tractament dental és molt més fàcil. El pacient està despert però totalment relaxat. Això permet que el seu organisme no produeixi les substàncies internes associades a l’ansietat i, per tant, la recuperació millora notablement.

Quins avantatges té?

  1. Disminueix o elimina els records negatius i estressants del pacient, aportant més confort als tractaments.
  2. Agrupar diversos tractaments en una mateixa sessió de treball.
  3. Disminueix el nombre de visites que el pacient realitza a la clínica.
  4. Augmenta la seguretat del pacient durant el tractament gràcies al monitoratge practicat i a la presència de l’anestesiòleg.
  5. Actúa com a coadjuvant i aconsegueix un millor control del dolor postoperatori.

Implants amb sedació conscient

Els implants osteointegrats són unes fixacions de titani que es col·loquen a l’os maxil·lar i són capaces de suportar les forces mecàniques que fem a l’hora de mastegar.
La col·locació dels implants consta de dues fases:
• Quirúrgica: inserció de l’implant
• Prostodòncica: col·locació de la corona sobre l’implant

Amb la sedació, la col·locació d’implants serà un procediment relaxat, còmode i sense molèsties.

Un menor estrès significa també un millor postoperatori i una millor recuperació. La sedació conscient aplicada a la col·locació d’implants dentals és un tractament senzill i amb enormes avantatges.

Compartir

Últimes noticies