Clínica Dental Pujadas

Medicina estètica

A Clínica Pujadas t´oferim un servei personalitzat, utilitzant les últimes tècniques i equipaments. Amb molta cura, volem donar-vos uns somriures preciosos.

Toxina Botulinica

La Toxina Botulínica està indicada per aconseguir que la pell del rostre es presenti llisa oferint un efecte lífting i amb l’objectiu de produir una atenuació de les arrugues evitant la cirurgia estètica.

 

Les arrugues d’expressió apareixen en el rostre com a efecte de la contracció dels músculs facials, normalment a la pell que pateix pèrdua d’elasticitat. Els llocs més habituals on apareixen les arrugues són damunt del nas, en el front, al voltant dels ulls i a la boca.

 

La Toxina Botulínica s’aplica principalment en la meitat superior del rostre, sent l’entrecella una de les zones més habituals.

 

Amb el tractament de Toxina Botulínica es relaxen temporalment els músculs i s’evita que es contreguin. D’aquesta forma, es prevé la formació d’arrugues i les existents se suavitzen fins a ser gairebé inapreciables. Els músculs es tracten amb gran precisió per a obtenir resultats fiables i satisfactoris.

 

Els resultats s’obtenen de forma gairebé immediata, donant un aspecte natural sense llevar expressivitat.

Comparteix aquest servei
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fes-nos la teva consulta

Sol·licita ara una cita amb el nostre equip mèdic sense compromís i t’assessorarem encantats.