Clínica Dental Pujadas

Odontologia

A Clínica Pujadas t´oferim un servei personalitzat, utilitzant les últimes tècniques i equipaments. Amb molta cura, volem donar-vos uns somriures preciosos.

Invisalign: ortodòncia invisible

LA MANERA
PRÀCTICAMENT INVISIBLE
D’ALINEAR LES TEVES DENTS.

Invisalign és un aparell d’ortodòncia que consisteix en una sèrie d’alineadors transparents, que et pots posar i treure per menjar, fabricats a mida i creats a partir d’un tractament virtual per moure les dents cap a la posició desitjada. Cada alineador és lleugerament diferent dels altres, perquè les dents es vagin movent a poc a poc fins arribar a la posició final dissenyada per l’ortodoncista. Amb Invisalign es poden col·locar les teves dents rectes i aconseguir un somriure bonic i sa sense que ningú ho noti.

 

En funció de la prescripció i pla de tractament minuciosament dissenyats per la Dra. Lourdes Pujadas Cid per a cada cas concret, Invisalign realitza un tractament virtual 3D (gràcies al programari *ClinCheck®) on es mostren els moviments que seguiran les teves dents durant tot el tractament. Això et permet veure, abans de començar, l’aspecte que tindran les dents i el teu somriure quan aquest finalitzi.

 

Llavors, si ho desitges, comença el tractament i Invisalign fabricará uns alineadors transparents i personalitzats per moure les dents gradualment fins a la posició final.

Comparteix aquest servei
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fes-nos la teva consulta

Sol·licita ara una cita amb el nostre equip mèdic sense compromís i t’assessorarem encantats.