Clínica Dental Pujadas

Medicina estètica

A Clínica Pujadas t´oferim un servei personalitzat, utilitzant les últimes tècniques i equipaments. Amb molta cura, volem donar-vos uns somriures preciosos.

Ulleres

L’aparició de les ulleres, normalment es deu a la combinació de diversos factors. El principal sol ser una predisposició hereditària o constitucional a desenvolupar-les amb major facilitat que altres persones, a causa d’una pell més fina que permet que apareixi el color fosc dels vasos sanguinis que discorren a nivell més profund. Altres factors que faciliten la seva aparició són l’estrès o el cansament, que afavoreixen la deshidratació dels teixits que envolten l’ull i la dilatació dels vasos sanguinis.


Això és el que dóna a les ulleres un aspecte encara més marcat.

Bosses

Les bosses són una acumulació de líquids i greix que apareixen en la parpella superior i inferior. Les causes són diverses, des de genètiques, fins als hàbits de vida poc saludables. Aquesta inflamació sota els ulls apareix per pèrdua de to muscular, que implica una major flaccidesa en aquesta zona, o pel greix orbital de l’ull que empeny la pell cap endavant. Un altre factor és l’envelliment natural, que fa que la pell sigui més fina.

 

El tractament consisteix en aplicar en aquesta zona un farciment a base d’àcid hialurònic. Aquest permet emplenar l’enfonsament que sol aparèixer en la zona del contorn de l’ull, així com induir la síntesi de col·lagen propi per a millorar la densitat dels teixits. 

Comparteix aquest servei
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fes-nos la teva consulta

Sol·licita ara una cita amb el nostre equip mèdic sense compromís i t’assessorarem encantats.