Clínica Dental Pujadas

Odontologia

A Clínica Pujadas t´oferim un servei personalitzat, utilitzant les últimes tècniques i equipaments. Amb molta cura, volem donar-vos uns somriures preciosos.

Ortodòncia

L’Ortodòncia és una especialitat de l’Odontologia, es basa en el diagnòstic, prevenció i tractament de les irregularitats dentofacials o mala oclusió (mala mossegada). Persegueix la perfecta col·locació de les dents, amb beneficis estètics i de salut, així com la coordinació correcta dels maxil·lars i l’harmonia facial.

 

L’Ortodòncia es pot emprar a qualsevol edat, des dels pacients més petits fins als més grans. 

 

Ortodòncia Infantil PREVENTIVA (dels 3 als 6 anys)
En aquestes edats, és convenient realitzar revisions periòdiques per poder detectar possibles alteracions o malformacions òssies i controlar el recanvi de les dents temporals.

 

Ortodòncia Infantil INTERCEPTIVA (dels 6 als 12 anys)
En aquests casos podem arribar a corregir anomalies esquelètiques de creixement, deformacions de les arcades dentals, mals hàbits (“fer la pipa”, “utilització del xumet”…) i aconsellar sobre una bona higiene bucodental.

 

Ortodòncia CORRECTIVA (a partir dels 12 anys)
Finalitzat el recanvi dentari, s’inicia aquest tipus d’ortodòncia amb la qual podem arribar a corregir problemes de malposició dental que a la llarga poden accelerar els processos d’enfermetats periodontals com per exemple la gingivitis (inflamació de les genives) i la periodontitis (pèrdua òssia).

Comparteix aquest servei
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fes-nos la teva consulta

Sol·licita ara una cita amb el nostre equip mèdic sense compromís i t’assessorarem encantats.