Creant Somriures
Blog
29
Aug 2018
Encara no gaudeixes de les teves dents blanques?

Si has seguit els consells que t'hem proporcionat anteriorment i encara no gaudeixes de les dents blanques que desitges, la millor opció és posar-se en mans d'un especialista, com els de Clínica Pujadas. Vine i junts aconseguirem el somriure blanc que desitges.

La millor opció que un pacient té a l'abast és el que s'anomena "blanqueig dental".

Què és el blanqueig dental?

Diem que el blanqueig és un tractament estètic el qual es porta a terme amb l'objectiu de reduir diversos tons el color original de les peces dentals, per tant tot deixant les dents més blanques i brillants.

Si després de llegir l'article encara tens dubtes o simplement vols venir perquè valorem el teu cas, truca'n i demana visita. Truca al 935406256 o envia un correu a dentalmedicmasnou@gmail.com.

Llegir mes...


1
Aug 2018
Vols gaudir d'unes dents blanques?

Gaudir d'unes dents totalment blanques és una de les coses més demanada pels pacients. Aconseguir-ho no és difícil, és qüestió de tenir uns bons hàbits, els quals explicarem a continuació o de posar-se en contacte amb professionals de l'estètica dental, dels quals disposes a Clínica Pujadas.

Tot i això, cal tenir clar que voler tenir unes dents blanques no s'ha de convertir en una de les nostres principals obsessions, perquè sinó la salut dental es posarà en la nostra contra. Fer un abús desmesurat de tractaments blanquejadors no és bo per les nostres peces bucals.

Seguidament et deixem hàbits del dia a dia que són recomanables seguir i més.
 

Consells per gaudir de dents blanques de manera natural
No hi ha un consell que et portarà a tenir unes dents blanques a l'instant, sinó que són petits hàbits que tots tenim i que hauríem d'intentar evitar, ja que a causa d'ells apareixen taques a les dents.

  • El primer element a tenir en compte són algunes de les begudes habituals a les nostres vides, com per exemple el cafè, el té, el vi o refrescos ensucrats. Aquest tipus de begudes poden apagar certa part del color natural de les dents. Per altra banda també és recomanable evitar aliments amb un alt nivell d'àcids, com el vinagre o els cítrics. L'àcid malmet l'esmalt, i aleshores les dents es veuen més fosques.

 

  • El tabac és també un dels molts elements que enfosqueixen les nostres dents. A part de no ser bo per la salut dental, tampoc és bo per la mateixa salut general del pacient. I cal recordar que a causa de les substàncies que el componen el somriure es veu més apagat. 

Deixant de banda elements que ingerim o consumim, un factor molt important per arribar a aconseguir unes dents blanques és tenir una bona higiene bucal. Per tant, cal destacar que seguir les pautes recomanades per rentar-se les dents després de cada àpat i també seguir la tècnica correcta és molt important per arribar a aconseguir el nostre objectiu.

Si després de seguir aquests consells encara no gaudeixes d'unes dents blanques, la millor opció és posar-se en mans d'un especialista. Per saber les diverses opcions que tens a l'abast llegeix el nostre blog la setmana vinent. Si no pots esperar tucans al 935406256 o envia un correu a 
dentalmedicmasnou@gmail.com.

Llegir mes...


23
Jul 2018
Quan i quant rentar-se les dents i 5 dels seus beneficis

No hi ha un moment del dia específic i ideal per rentar-se les dents. Més aviat les vegades que un s'ha de rentar les dents en un dia seran marcades segons les seves pròpies exigències i necessitats. Si més no, un pacient amb la boca sana s'hauria de rentar les dents com a mínim dues vegades al dia, tenint en compte que una d'elles sempre hauria de ser abans d'anar a dormir.

Perquè el raspallat de la nit és el més important?
Diem que la neteja bucal més important és la que realitzem a la nit, per tant després de sopar. És així perquè a la nit, quan dormim produïm menys quantitat de saliva, la qual fa una funció de protecció sobre les nostres peces dentals.

Quant temps hauries d'invertir en el raspallat?
No hi ha un temps específic amb el qual podràs gaudir de les dents totalment impecables, tot i això, el temps general que s'hauria d'invertir envolta els 3 minuts.
S'ha de tenir en compte que com més temps inverteixis a rentar-te les dents més placa eliminaràs, per tant, tindràs una millor higiene bucal.

Beneficis de rentar-te les dents
1. Eliminaràs el mal alè.
2. T'ajudarà a prevenir les càries.
3. No tindràs taques a les dents.
4. Redueixes el risc de tenir malalties o problemes bucals.
5. Gaudiràs d'un meravellós somriure.

 
 

Llegir mes...


17
Jul 2018
Saps com rentar-te les dents correctament?

Per poder gaudir d'una impecable higiene bucal és necessari sempre rentar-nos bé les dents.

Tot i que des de ben petits aprenem a rentar-nos les dents no sempre ho fem de la manera correcta. És una acció ben senzilla, la qüestió és poder fer-la bé. Seguidament la Doctora Lourdes Pujadas et mostrarà quina és la millor tècnica a seguir i alguns dels seus objectius. 


Quin és l'objectiu principal de rentar-se les dents?
Rentar-se les dents s'ha convertit en un fet rutinari a les nostres vides. El seu objectiu fonamental és eliminar la placa bacteriana que es pot formar a les peces dentals. Gràcies a la higiene bucal prevenim l'aparició de problemes o malalties bucals. Per tant, diem que quan la nostra tècnica de neteja no és la correcta no estem prevenint aquest fet.

Per això mateix i més raons Clínica Pujadas et vol ajudar a mantenir una bona higiene a través de la neteja bucal.

 

Quines són les diferents tècniques que tenim a l'abast?

Hi ha diferents maneres o tècniques de rentar-se les dents. Tot i això, totes i cadascuna d'elles requereixen dues coses: un raspall de dents i un pasta.

1. Tècnica angular
Aquesta tècnica és la més utilitzada pels pacients i també la més recomanada pels dentistes. És la que anomenem tècnica de Bass modificada o angular. Simplement consisteix a col·locar el raspall amb un angle de 45 graus i realitzar diferents moviments vibratoris a les diverses regions de la boca durant uns determinats segons.

2. Tècnica horitzontal
La tècnica horitzontal o també anomenada de fregament és la més recomanable per les nenes i nens petits, ja que és de totes tres la més senzilla per portar a terme i començar a guanyar pràctica. Aquesta simplement consisteix a realitzar moviments horitzontals sobre les dents.

3. Tècnica circular
La tècnica de Fones o circular també recomanada pels nens consisteix a realitzar diferents moviments circulars amb la boca dels nens i nenes tancada tot desplaçant el raspall des de l'exterior a l'interior.

Després de llegir aquest blog pots afirmar que et rentes bé les dents? Quina tècnica utilitzaves? Estigues al cas perquè la setmana vinent podràs trobar aquí mateix, al nostre blog quan i quant seria recomanable rentar-se les dents

Llegir mes...


6
Jul 2018
Digues adéu a les dents sensibles a l'estiu

 

Tens les dents sensibles? Vols prendre un gelat o un granissat i et fan mal les dents? La sensibilitat dental provoca dolor intens a una regió específica de la boca en ingerir aliments o begudes molt fredes. Ha arribat l'estiu, ara és quan aquesta sensibilitat es fa notar més i hi ha un gran augment d'aquests casos.

 

Perquè tens les dents sensibles?

Diem que una persona té sensibilitat bucal quan es pot observar pèrdua d'esmalt. A causa d'això la part més interna de les dents, la dentina es veu totalment exposada al fred d'aquests aliments o begudes i és aleshores quan podem notar aquest dolor. Per altre costat, la sensibilitat dental també es pot deure a la retracció de les genives. 

Vols prendre un gelat sense tenir dolor i dir adéu d'una vegada per totes a la sensibilitat dental? Seguidament et deixem alguns consells o tips a seguir per deixar enrere aquest dolor.

 

Tips per combatre les dents sensibles durant l'estiu

A continuació podràs observar diferents consells per posar fi a aquest dolor.

1. Rentat les dents

S'ha de mantenir sempre, no només a l'estiu una bona higiene dental i utilitzar pastes dessensibilitzants. Per poder aconseguir evitar la sensibilitat s'ha de seguir una bona tècnica a l'hora de rentar-se les dents. És recomanable no ser agressius per tal de no malmetre l'esmalt i la geniva. També caldria seguir moviments giratoris i suaus.

 

2. Cuida la teva alimentació

Tot i que sempre hauríem de seguir una dieta sana i equilibrada se sap que a l'estiu tothom es decanta més per un gelat que per una fruita.

Per evitar aquesta sensibilitat dental només cal fer un pas molt fàcil. Treure els aliments de la nevera una estona abans de prendre'ls per tal que no estiguin tan freds. També és recomanable evitar tots aquells aliments que siguin molt àcids, ja que malmeten l'esmalt i aleshores el dolor apareix.

 

3. Posa fi als mals hàbits

És clau abandonar tots aquells mals hàbits perjudicials per a les teves pròpies dents. Per exemple mossegar-se les ungles, el tabac... Cal destacar que el clor de l'aigua de la piscina també pot resultar perjudicial per a les dents.

 

Si després de seguir aquests consells la sensibilitat dental encara perdura, es recomana que ens vinguis a visitar. És molt senzill, demana visita i junts posarem fi a la sensibilitat dental!

Llegir mes...


9
Mar 2017
Què t'agrada més braquets o Invisalign?

No t’ho pensis dues vegades, aquest mes a Clínica Dental Pujadas t’oferim una promoció especial en ortodòncia invisible.

 

Entra al nostre facebook Clínica Pujadas per descobrir-la!

 

Llegir mes...


30
Dec 2016
Coneixes Invisalign?

Invisalign és l’alternativa transparent als braquets. La manera pràcticament invisible d'alinear les dents.

És un tractament d'ortodòncia d’última generació que consisteix en un conjunt d'alineadors transparents i extraïbles fabricats a mida i creats a partir d’un estudi i un pla de tractament virtual en 3D per moure gradualment les dents fins la posició desitjada.

Cada alineador és lleugerament diferent dels altres perquè les dents es moguin a poc a poc fins a la posició final dissenyada per l’ortodoncista.

AVANTATGES AMB INVISALIGN

  • Invisalign és transparent: Amb Invisalign ningú se n’adonarà que portes ortodòncia.

  • Invisalign és flexible: Pots menjar de tot, raspallar-te les dents i passar-te el fil dental.

  • Invisalign és predictible: Gràcies al programa ClinCheck, podem veure a través d’una reproducció virtual com es van movent les dents, com quedaran i en quant de temps. Tota aquesta tecnologia avançada, conjuntament amb l'experiència de la doctora Lourdes Pujadas, és la nostra garantia d'èxit .

PREGUNTES MÉS FREQUENTS

Qui pot portar Invisalign?

El tractament Invisalign està indicat en adolescents i adults.

Què és Invisalign Teen?

És el tractament d'Invisalign especialitzat en els adolescents en el qual hi ha un marcador que ens indica les hores que se'ls posen. 

Quines són les principals diferències que hi ha entre l’Invisalign i els braquets tradicionals?

A més a més d’una higiene bucal més contínua, i en alguns casos millorada, resulta més fácil seguir amb el mateix estil de vida (practicar tot tipus d’esport, tocar instruments musicals, menjar tot tipus d’aliments…).

Quantes hores és recomenable portar els alineadors?

És recomana portar-los tot el dia i només retirar-los en els àpats.

Llegir mes...


17
Oct 2016
Tens fobia dental?

FÒBIA DENTAL (ODONTOFÒBIA, FÒBIA AL DENTISTA O ANSIETAT DENTAL)

Alguns pacients tenen tanta por al dentista que decideixen no anar-hi mai, fins i tot quan els és imprescindible, malgrat saber per persones de la seva confiança que l'odontologia moderna no provoca dolor. Però aquesta por agreuja el seu cas, genera més incomoditat en la vida diària i encareix la solució que en algun moment o altre hauran d'afrontar.

 

Hi ha diferents camins per reduir la por al dentista:

La distracció estressant. Podem distreure les nostres ments concentrant-nos intensament en una circumstància agradable, com una caminada pel bosc o per la platja, o en una posta de sol.


Una altra eina de distracció són els auriculars per aïllar-te amb la teva música preferida.

La Sedació Conscient és una excel·lent eina per aconseguir que la visita al dentista es converteixi en una experiència còmoda i relaxada. Permet al pacient relaxar-se, però sense adormir-se, de manera que el tractament dental és molt més fàcil. El pacient està despert però totalment relaxat. Això permet que el seu organisme no produeixi les substàncies internes associades a l'ansietat i, per tant, la recuperació millora notablement.

Quins avantatges té?
1. Disminueix o elimina els records negatius i estressants del pacient, aportant més confort als tractaments.
2. Agrupar diversos tractaments en una mateixa sessió de treball.
3. Disminueix el nombre de visites que el pacient realitza a la clínica.
4. Augmenta la seguretat del pacient durant el tractament gràcies al monitoratge practicat i a la presència de l'anestesiòleg.
5. Actúa com a coadjuvant i aconsegueix un millor control del dolor postoperatori.

 

Implants amb sedació conscient

Els implants osteointegrats són unes fixacions de titani que es col·loquen a l'os maxil·lar i són capaces de suportar les forces mecàniques que fem a l'hora de mastegar.
La col·locació dels implants consta de dues fases:
• Quirúrgica: inserció de l'implant
• Prostodòncica: col·locació de la corona sobre l'implant

Amb la sedació, la col·locació d'implants serà un procediment relaxat, còmode i sense molèsties.

Un menor estrès significa també un millor postoperatori i una millor recuperació. La sedació conscient aplicada a la col·locació d'implants dentals és un tractament senzill i amb enormes avantatges.

Llegir mes...