Clínica Dental Pujadas

EL BLOG DE CLÍNICA PUJADAS

En el nostre Blog trobaràs articles de la màxima actualitat en el món de la odontologia y la medicina estètica, consells, etc així com d’articles de màxim interès públic. ¡Estigues informat!

¿Cada quant haig de visitar-me en el dentista?

Una de les preguntes més freqüents que tenim és; ¿Cada quant haig de visitar-me en el dentista?

Doncs bé, la freqüència de les visites al dentista per a revisions depèn de diversos factors, com la salut bucal general de cada pacient, el seu historial dental i qualsevol condició específica que puguin tenir. No obstant això, en termes generals, es recomanen fer revisions dentals de control almenys una vegada a l’any.

Aquestes visites ens permeten avaluar la salut bucal de manera regular i detectar qualsevol problema en les seves etapes inicials. Durant aquestes revisions, es realitza un examen de les dents, les genives i la cavitat oral en general, a la recerca de signes de càries, malaltia de les genives, desgast dental o altres afeccions.

A més de l’examen dental, les visites de revisió són oportunitats per a realitzar neteges professionals. Durant aquest procés, l’higienista dental elimina l’acumulació de placa i càlcul que no es pot eliminar amb el raspallat i l’ús de fil dental a casa. Això ajuda a prevenir l’aparició de càries, malalties de les genives ( gingivitis o periodontitis) i altres problemes bucals.

És important destacar que la freqüència de les visites al dentista pot variar segons les necessitats individuals. Algunes persones poden necessitar visites més freqüents a causa de factors com una major susceptibilitat a les càries o malalties de les genives, la presència de condicions mèdiques que afectin la salut bucal, o la realització de tractaments dentals específics.

Malgrat que la recomanació general és visitar al dentista almenys una vegada a l’any per a revisions de rutina, és important seguir les indicacions del seu odontòleg en quant a la freqüència de les visites segons la seva situació dental i les seves necessitats individuals.

Mantenir una rutina regular de visites al dentista és fonamental per a mantenir una bona salut bucal a llarg termini i prevenir problemes dentals greus.

Compartir

Últimes noticies