Clínica Dental Pujadas

EL BLOG DE CLÍNICA PUJADAS

En el nostre Blog trobaràs articles de la màxima actualitat en el món de la odontologia y la medicina estètica, consells, etc així com d’articles de màxim interès públic. ¡Estigues informat!

Els diferents tipus d’ortodòncia: Quin és el millor per a tu?

Quan es tracta de millorar l’alineació de les teves dents i aconseguir el somriure que sempre has desitjat, hi ha diverses opcions de tractament disponibles. En aquest post, explorarem quatre tipus d’ortodòncia que oferim en la nostra clínica dental per a ajudar-te a prendre una decisió informada sobre quin podria ser la millor opció per a tu. Des dels tradicionals brackets metàl·lics fins a les solucions més modernes i discretes com Invisalign i Invisalign Teen, explicarem tot el que necessites saber.

 

 

1. Brackets Metàl·lics:
Els brackets metàl·lics són la forma més tradicional d’ortodòncia. Estan fets d’acer inoxidable i són coneguts per la seva eficàcia en una àmplia gamma de problemes d’alineació dental. Encara que són visibles en la boca, els brackets moderns són més petits i menys notoris que en el passat. Són una opció duradora i de confiança que pot ser l’elecció adequada per a aquells que busquen una solució provada i efectiva per a redreçar les seves dents.

 

 

2. Brackets Estètics:

Els brackets estètics ofereixen una alternativa més discreta als brackets metàl·lics. Estan fabricats amb materials com a ceràmica o porcellana que s’assemblen al color de les dents, la qual cosa els fa menys visibles en la boca. Si et preocupa l’aparença durant el teu tractament, els brackets estètics són una excel·lent opció per a adults i adolescents que desitgen corregir el seu somriure sense cridar l’atenció.

 

 

3. Invisalign (Ortodòncia Invisible):

Invisalign és una revolucionària opció d’ortodòncia invisible que utilitza una sèrie d’alineadors transparents i extraïbles fets a mesura per a les teves dents. Aquests alineadors es canvien cada poques setmanes per a moure gradualment les teves dents cap a la posició desitjada. El gran avantatge de Invisalign és la seva discreció; els alineadors són pràcticament invisibles quan els utilitzes i es poden treure per a menjar i raspallar-te les dents amb normalitat. Aquesta opció és molt popular entre adults que desitgen una solució còmoda i estètica.

 

 

4. Invisalign Teen:

Invisalign Teen és una variant de Invisalign dissenyada específicament per a adolescents. Ofereix els mateixos avantatges que Invisalign, però també inclou característiques addicionals, com a indicadors de compliment per a assegurar-se que els alineadors s’utilitzin correctament. Els adolescents poden gaudir de la comoditat i discreció de Invisalign mentre les seves dents s’alineen.

 

 

En conclusió, cada tipus d’ortodòncia té els seus propis avantatges i consideracions, i l’elecció dependrà de les teves necessitats i preferències personals. En la nostra clínica dental, som aquí per a ajudar-te a prendre la millor decisió per a aconseguir el somriure que desitges. Aprofita la nostra primera consulta gratuïta, en la qual podràs explorar les teves opcions d’ortodòncia i donar inici al procés cap a la consecució d’un somriure perfectament alineat i saludable. No dubtis a concertar una cita amb nosaltres!

Compartir

Últimes noticies