Clínica Dental Pujadas

EL BLOG DE CLÍNICA PUJADAS

En el nostre Blog trobaràs articles de la màxima actualitat en el món de la odontologia y la medicina estètica, consells, etc així com d’articles de màxim interès públic. ¡Estigues informat!

Coneixes Invisalign?

Invisalign és l’alternativa transparent als braquets. La manera pràcticament invisible d’alinear les dents.

És un tractament d’ortodòncia d’última generació que consisteix en un conjunt d’alineadors transparents i extraïbles fabricats a mida i creats a partir d’un estudi i un pla de tractament virtual en 3D per moure gradualment les dents fins la posició desitjada.

Cada alineador és lleugerament diferent dels altres perquè les dents es moguin a poc a poc fins a la posició final dissenyada per l’ortodoncista.

AVANTATGES AMB INVISALIGN

Invisalign és transparent: Amb Invisalign ningú se n’adonarà que portes ortodòncia.

Invisalign és flexible: Pots menjar de tot, raspallar-te les dents i passar-te el fil dental.

Invisalign és predictible: Gràcies al programa ClinCheck, podem veure a través d’una reproducció virtual com es van movent les dents, com quedaran i en quant de temps. Tota aquesta tecnologia avançada, conjuntament amb l’experiència de la doctora Lourdes Pujadas, és la nostra garantia d’èxit .

PREGUNTES MÉS FREQUENTS

Qui pot portar Invisalign?

El tractament Invisalign està indicat en adolescents i adults.

Què és Invisalign Teen?

És el tractament d’Invisalign especialitzat en els adolescents en el qual hi ha un marcador que ens indica les hores que se’ls posen.

Quines són les principals diferències que hi ha entre l’Invisalign i els braquets tradicionals?

A més a més d’una higiene bucal més contínua, i en alguns casos millorada, resulta més fácil seguir amb el mateix estil de vida (practicar tot tipus d’esport, tocar instruments musicals, menjar tot tipus d’aliments…).

Quantes hores és recomenable portar els alineadors?

És recomana portar-los tot el dia i només retirar-los en els àpats.

Compartir

Últimes noticies