Clínica Dental Pujadas

EL BLOG DE CLÍNICA PUJADAS

En el nostre Blog trobaràs articles de la màxima actualitat en el món de la odontologia y la medicina estètica, consells, etc així com d’articles de màxim interès públic. ¡Estigues informat!

Descobreix dos mètodes efectius per a rentar els teus aparells dentals

Els aparells dentals, com les fèrules i els retenedors, exerceixen un paper crucial en la correcció de problemes dentals i la preservació d’un somriure saludable. Mantenir aquests aparells nets és essencial per a assegurar la seva eficàcia i la teva salut bucal en general. En aquest article, et presentem dos mètodes efectius per a netejar els teus aparells dentals: l’ús de pasta de dents i pastilles efervescents.

 

Mètode 1: Neteja amb Pasta de Dents

 

La neteja amb pasta de dents és una tècnica provada i efectiva que ha estat utilitzada durant anys per aquells amb aparells dentals. A continuació, t’expliquem com fer-ho:

 

Pas 1: Reuneix els materials

– Pasta de dents suau (sense abrasius ni blanquejadors)
– Un raspall de dents de truges suaus (preferiblement un específic per a aparells dentals)
– Aigua
– Un got per a esbandir

Pas 2: Neteja les teves mans

Abans de manipular els teus aparells dentals, assegura’t de rentar-te les mans amb aigua i sabó per a evitar la transferència de gèrmens.

Pas 3: Retira els aparells amb cura

Si els teus dispositius són amovibles, retira’ls amb suavitat.

Pas 4: Raspalla els teus aparells

Aplica una petita quantitat de pasta de dents en el raspall de dents suau i raspalla els teus aparells dentals amb moviments suaus i circulars. Assegura’t de raspallar totes les superfícies i racons.

Pas 5: Esbandeix i guarda

Esbandeix els teus aparells amb aigua per a eliminar la pasta de dents i qualsevol residu. Guarda’ls en el seu estoig corresponent per a evitar l’acumulació de gèrmens.

 

Mètode 2: Neteja amb pastilles efervescents

 

Les pastilles efervescents per a netejar aparells dentals són una opció moderna i convenient que ofereix resultats eficaços. Segueix aquests passos per a usar aquest mètode:

 

Pas 1: Reuneix les teves materials

– Pastilles efervescents per a neteja d’aparells dentals (disponibles en farmàcies i supermercats)
– Un got
– Aigua

Pas 2: Dissol la pastilla

– Omple un got amb aigua i col·loca la pastilla efervescent en l’aigua, seguint les instruccions del fabricant.

Pas 3: Submergeix els teus aparells

Col·loca els teus aparells dentals en l’aigua amb la pastilla efervescent i deixa’ls en remull durant el temps especificat en les instruccions del producte. En general, aquest procés pren entre 15 i 30 minuts.

Pas 4: Esbandeix i guarda

Després de submergir-lo, retira els teus aparells dentals, esbandeix-los amb aigua per a eliminar qualsevol residu de la pastilla i guarda’ls adequadament.

 

La teva elecció, La teva comoditat

Tots dos mètodes són efectius per a mantenir els teus aparells dentals nets, i l’elecció entre ells depèn de les teves preferències personals i del teu estil de vida. La neteja amb pasta de dents és un enfocament de confiança i econòmic, mentre que les pastilles efervescents ofereixen comoditat, especialment quan estàs fora de casa.

Recorda que mantenir una rutina constant de neteja és essencial. Qualsevol que sigui la teva elecció, tria el mètode que millor s’adapti a la teva vida i gaudeix d’un somriure brillant!

Compartir

Últimes noticies