Clínica Dental Pujadas

EL BLOG DE CLÍNICA PUJADAS

En el nostre Blog trobaràs articles de la màxima actualitat en el món de la odontologia y la medicina estètica, consells, etc així com d’articles de màxim interès públic. ¡Estigues informat!

La ciència del somriure perfecte: Descobreix l’odontologia estètica

Què és l’Odontologia Estètica?

 

És un camp de l’odontologia que s’enfoca a millorar l’aparença de les dents i la boca. Si bé la salut dental continua sent una prioritat, l’odontologia estètica també es preocupa per aspectes com la forma, el color, la grandària i l’alineació de les dents, així com l’harmonia general del somriure. Alguns dels procediments més comuns d’odontologia estètica inclouen:

 

1. Emblanquiment Dental: Procediment que serveix per a eliminar taques i descoloracions en les dents, retornant-los un aspecte més blanc i brillant.
2.Carilles dentals: Les carilles són primes làmines de porcellana que s’adhereixen a la part frontal de les dents per a corregir imperfeccions com a dents astellades, descolorides o lleugerament tortes.
3. Corones dentals: Les corones dentals són fundes que es col·loquen sobre una dent feta malbé o afeblida per a restaurar la seva forma i funció, al mateix temps que milloren la seva aparença.
4. Implants dentals: Els implants dentals són una solució a llarg termini per a reemplaçar dents perdudes, proporcionant una aparença natural i una funció completa.
5. Ortodòncia estètica: Els tractaments d’ortodòncia, com els alineadors transparents, poden corregir problemes d’alineació dental sense la necessitat de brackets metàl·lics visibles.
6. Contornejat dental: Aquest procediment implica l’ajust de la forma de les dents per a corregir irregularitats menors i millorar l’estètica.


Beneficis de l’Odontologia Estètica:

 

· Augmenta la confiança: Un somriure més atractiu pot millorar l’autoestima i la confiança en un mateix.
·
Millora la salut oral: Molts procediments d’odontologia estètica també tenen beneficis per a la salut dental, com l’emblanquiment, que pot eliminar taques causades pel tabac i el cafè.
·
Resultats duraders: Molts tractaments d’odontologia estètica ofereixen resultats duradors que poden mantenir-se amb una cura adequada.
·
Aparença natural: Els avanços en l’odontologia estètica permeten aconseguir resultats naturals que s’integren perfectament amb el somriure existent.

 

Conclusions

En la nostra clínica dental, entenem que un somriure radiant és una carta de presentació poderosa. L’odontologia estètica obre un món de possibilitats per a transformar el teu somriure en alguna cosa que sempre has desitjat. Si alguna vegada has somiat amb tenir unes dents més blanques, alineades i atractives, estàs en el lloc adequat. El nostre equip especialitzat en odontologia estètica està llest per a escoltar els teus desitjos i dissenyar un tractament a mesura que reflecteixi la teva singularitat. No hi ha dos somriures iguals, i creiem que la teva és única. Amb l’odontologia estètica, pots donar vida a aquest somriure que sempre has imaginat i somriure amb confiança en qualsevol situació.

Estàs llest per a començar aquest emocionant viatge cap a un somriure veritablement espectacular? Programa avui mateix la teva consulta i deixa’ns ajudar-te a aconseguir el somriure dels teus somnis!

Compartir

Últimes noticies