Clínica Dental Pujadas

EL BLOG DE CLÍNICA PUJADAS

En el nostre Blog trobaràs articles de la màxima actualitat en el món de la odontologia y la medicina estètica, consells, etc així com d’articles de màxim interès públic. ¡Estigues informat!

Saps com rentar-te les dents correctament?

Per poder gaudir d’una impecable higiene bucal és necessari sempre rentar-nos bé les dents.

Tot i que des de ben petits aprenem a rentar-nos les dents no sempre ho fem de la manera correcta. És una acció ben senzilla, la qüestió és poder fer-la bé. Seguidament la Doctora Lourdes Pujadas et mostrarà quina és la millor tècnica a seguir i alguns dels seus objectius.

Quin és l’objectiu principal de rentar-se les dents?
Rentar-se les dents s’ha convertit en un fet rutinari a les nostres vides. El seu objectiu fonamental és eliminar la placa bacteriana que es pot formar a les peces dentals. Gràcies a la higiene bucal prevenim l’aparició de problemes o malalties bucals. Per tant, diem que quan la nostra tècnica de neteja no és la correcta no estem prevenint aquest fet.

Per això mateix i més raons Clínica Pujadas et vol ajudar a mantenir una bona higiene a través de la neteja bucal.

Quines són les diferents tècniques que tenim a l’abast?

Hi ha diferents maneres o tècniques de rentar-se les dents. Tot i això, totes i cadascuna d’elles requereixen dues coses: un raspall de dents i un pasta.

  1. Tècnica angular
    Aquesta tècnica és la més utilitzada pels pacients i també la més recomanada pels dentistes. És la que anomenem tècnica de Bass modificada o angular. Simplement consisteix a col·locar el raspall amb un angle de 45 graus i realitzar diferents moviments vibratoris a les diverses regions de la boca durant uns determinats segons.
  2. Tècnica horitzontal
    La tècnica horitzontal o també anomenada de fregament és la més recomanable per les nenes i nens petits, ja que és de totes tres la més senzilla per portar a terme i començar a guanyar pràctica. Aquesta simplement consisteix a realitzar moviments horitzontals sobre les dents.
  3. Tècnica circular
    La tècnica de Fones o circular també recomanada pels nens consisteix a realitzar diferents moviments circulars amb la boca dels nens i nenes tancada tot desplaçant el raspall des de l’exterior a l’interior.

Després de llegir aquest blog pots afirmar que et rentes bé les dents? Quina tècnica utilitzaves? Estigues al cas perquè la setmana vinent podràs trobar aquí mateix, al nostre blog quan i quant seria recomanable rentar-se les dents

Compartir

Últimes noticies